Boldogkőváralja

Igazi kirándulóhely. Boldogkő vára, a várgaléria és a tájház egész napos programot kínál a kirándulni vágyóknak. A szomjas vándorok pedig megnyugvást találhatnak a vár hűvös borozójában.

Erdőbénye

Piciny falucska, háborítatlan természet, barátságos emberek és sok érdekes látnivaló. Erdőbényére csak egy jelzőt ismerünk: szeretnivaló.

Sárospatak

Rákóczi-vár, börtönpanoptikum, Tengerszem, Nagykönyvtár… Egész napos érdekességek, pedig ez csak a lista eleje…

Szerencs

Szerencset úgy ismerjük, mint a csokoládékészítés hazai fellegvárát, az iskolásokkal tömött kirándulóbuszok közkedvelt célpontját. Szerencs-ére Szerencs ennél sokkal többel – történelmi múlttal és kincsekkel, természeti értékekkel, rengeteg látnivalóval és fantasztikus vidéki hangulattal büszkélkedhet.

Gönc

Gönc piciny hangulatos város a Hernád völgyében, a Zempléni hegység lábainál. Mindössze 2500 lelket számlál, mégis vétek lenne kihagyni annak, aki meg akarja ismerni a Tokajhegyalján megbúvó történelmi kincseinket.

Hollóháza

Hollóháza már akkor is izgalmas és vonzó város, ha csupán a finom porcelánok világába szeretnénk bepillantani, de igazán akkor válik varázslatossá, amikor megpróbáljuk felfedezni hosszú, kalandos történelmét és jelenét is.

Pálháza

Erdei vasutunk hamarosan indul az egyes vágányról! A vágány mellett kérjük vigyázzanak!

Kisrozvágy

Időutazás az Árpád-korba...Kisrozvágy. Talán az egyik legvarázslatosabb falucska a Tokaj-hegyaljai térségben. Az idelátogató olyan csodával találkozik, ami biztosan a túra egyik legmaradandóbb élménye lesz.

Tokaj-Hegyalja

Az aszúbor hazája. Ha még nem kóstolta a méltán világhírű, sőt talán leghíresebb borfajtánkat, akkor ide mindenképpen el kell jönnie. Ha viszont kóstolta már, akkor nem kell semmit mondanunk. Jönni fog.