Pergő, lendületes termékbemutató, álomba illő esküvő, fergeteges lagzival, vagy egész napos, emelkedett hangulatú csapatépítés? A Magita Hotel mindenben az ön rendelkezésére áll. Önnek csak a társaságot kell hoznia, a többiről mi gondoskodunk.

Ha Ön VIP termékbemutatót, ügyfélrendezvényeket, mini expo-t szeretne szervezni, akkor a helyszín adott. Csak a Magita Hotel lehet!

Egy VIP termtékbemutató rendkívül nagy horderejű esemény. A tökéletes helyszín és idő kiválasztása mellett különösen fontos az is, hogy a jól felépített előadást se műszaki, se emberi tényező ne zavarja meg. A Magita Hotel fejlett és folyamatosan karbantartott infrastruktúrája, ill. az alkalmazottak diszkréciója a garancia a termékbemutató zavartalan lebonyolítására.

Ráadásul szállodánkban a zárt bemutatók mellett (konferenciaterem, hall, étterem, borospince stb.) lehetőség van nyitott, szabadtéri termékbemutatók lebonyolítására is, ami sokkal nagyobb kreativitást, több show-elemet enged meg, mint a hagyományos “osztálytermi” bemutatók.

Képzeljen csak el, hogy az új kozmetikumot a medence habjaiból előlépő bikinis szépség mutatja be, vagy hogy a legújabb szupertitkos számítástechnikai kütyüt egy helikopter hozza az ámuló közönség elé. Egy ilyen belépővel biztos lenne a siker.

Persze ha inkább egy mozit bérelne ki, és ott tartana termékbemutatót, azt is meg tudjuk érteni - de csak akkor, ha Ön mozivásznakkal kereskedik.